De voordelen van een Juridische Service Abonnement voor ondernemers:

Voorkomen is beter dan genezen

Als u met een vraag zit kunt u deze direct per telefoon of via de e-mail aan een van onze advocaten voorleggen. Deze laagdrempeligheid maakt dat u sneller geneigd zult zijn om bepaalde juridische vragen waar u als ondernemer tegenaan loopt, bij ons neer te leggen. Doordat wij u op een eerder moment kunnen adviseren over uw juridische positie, is de kans kleiner dat u op een later moment in een juridische geschil verzeild raakt.

Continuïteit

Doordat u bij ons een duurzame relatie bent, is de juridische dienstverlening ook continue. Het loont om uw bedrijf te leren kennen omdat we een jaar lang een samenwerking met u aangaan. Doordat wij uw bedrijf beter kennen, kunnen wij ook beter inspelen op uw specifieke situatie. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld vroegtijdig waarschuwen voor eventuele wetswijzigingen waar u als ondernemer nu al op moet anticiperen.

Specialisten

Het team bij Quest advocaten is een gebalanceerd geheel met allerlei uiteenlopende specialisaties. Dit maakt dat u als ondernemer over de gehele ‘juridische linie’ kunt profiteren van deze expertise. Of het nu gaat om een vraag over contracten, een reorganisatie of een wantbetaler, wij hebben voor al deze terreinen een specialistische advocaat in huis.

Zekerheid

Een van de redenen waarom ondernemers geen juridische service abonnement nemen is de gedachte dat zij de dans zullen ontspringen. Procentueel is de kans echter hee klein dat een ondernemer niet te maken krijgt met juridische vraagstukken. Op het moment dat u beschikt over een juridische service abonnement geeft dat u zekerheid. Mogelijk is er een periode van een jaar dat u geen juridische problemen krijgt, maar het idee dat als er toch iets misgaat u kunt rekenen op de hulp van een team van advocaten, werkt geruststellend. Het Quest Juridische Service Abonnement is daarom een zekerheid die u graag hebt.

Controleerbare kosten

Het Quest Juridische Service abonnement heeft als voordeel dat u per jaar weet wat de financiële verplichtingen zijn. Zo heeft u geen verassingen achteraf over de hoogte van een eventuele premie of dossierkosten die hoog oplopen dat doordat u even een korte juridische vraag wilde stellen.

Neem direct contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht