Altijd onbeperkt juridisch advies

Het juridische service abonnement geeft u continu toegang tot uw eigen team van advocaten. U kunt altijd even bellen om een juridische vraagstuk voor te leggen aan een van onze advocaten. Doordat u telefonisch uw vragen kosteloos voor kunt leggen is de drempel om juridische advies in te winnen haast verdwenen. Op die manier zult u eerder juridische problemen voorkomen en bespaart u op die manier op uw juridische kosten.

Dit is ook waar het Quest Juridische Service Abonnement zich onderscheidt van bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekering. Ons doel is om een partner te zijn die zowel problemen voorkomt als deze oplost. Een rechtsbijstandsverzekeraar voor ondernemers komt alleen maar in actie als er een probleem is ontstaan. Op het moment dat een juridisch vraagstuk in een probleem is geëvalueerd zijn de gevolgen en de daarmee gepaard gaande kosten echter vaak vele malen hoger.

Wij proberen het Juridische Abonnement altijd zo toegankelijk mogelijk te houden, zowel qua prijs als bereikbaarheid. Zo kunt u ons op verschillende manieren bereiken en kunt u uw incasso-opdrachten zelfs volledig online doorgeven, zodat wij daar de volgende werkdag direct mee aan de slag kunnen.

Telefonisch:

U kunt op werkdagen altijd telefonisch contact opnemen met ons via 020 – 623 45 77. U wordt, na vermelding van uw naam, dan direct doorverbonden met de meeste gespecialiseerde advocaat voor het betreffende probleem. In een paar minuten bent u zo op weg om een weloverwogen beslissing te maken.

Per e-mail:

Uiteraard is het ook mogelijk om per e-mail uw vragen voor te leggen. U stuurt uw vraag naar info@questjsa.nl of u vult het formulier op de website in. In dat geval krijgt u zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur antwoord per e-mail of er wordt telefonisch contact met u opgenomen. In uitzonderlijke gevallen zal er buiten kantooruren ook per e-mail een antwoord op uw e-mail komen. Dit is echter afhankelijk van de beschikbaarheid van de advocaten buiten onze gebruikelijke kantooruren.

Neem direct contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht